Frankrike Dune Du Pyla

Kasta av dig skorna i den varma sanden! Återigen reser vi till Europas största sanddyn för fantastiska hangflyg. Ett utmärkt flygområde för alla som vill finslipa sin flygteknik och samtidigt ha riktigt skoj på köpet.  Du får även möjlighet att testa minigliders, prova på vågsurfing, göra vingårds-besök, eller varför inte bada!

Datum 2017-08-05 tom. 2017-08-12. Hämtning på flygplatsen i Bordeaux ankomstdagen kl 13.00 och lämnas avresedagen kl 13.00
Flygtyp Hang
Licenskrav Student
Du kan självklart uppgradera din licens under resan. Vi ger 1000 kr i rabatt på alla behörigheter i samband med din resa
Boende Du bor i moderna och välutrustade semesterstugor ca 100 meter ifrån en mycket bra startplats. Givetvis bor vi med havsutsikt! Inom camping/semesterhus-området där vi bor finns det flera olika restauranger samt ett bra poolområde.
Pris & Bokning SEK 7.295kr / person

 • I priset ingår:
  Boende
  Guidning
  Instruktörer
 • I priset ingår ej
  Måltider (självhushåll)
  Resan till Frankrike (Bordeaux) ombesörjer du på egen hand.

Boka gör du här

Övriga krav Kommunikationsradio – för din egen säkerhet. Vill du köpa en radio kontaktar du oss i god tid innan. Bra starttekniker är en självklarhet. Glöm inte UV-säcken och solkrämen. Det viktigt att du har full koll på dina försäkringa etc. innan avresa.