Bali drömmarnas ö med flygning varje dag

Flygningen är minst sagt vädersäker och rolig i ett paradis. En resa för äventyraren och livsnjutaren som vil ha mycket flygning

Flygningen passar alla kategorier. Vi flyger i huvudsak på 2 ställe Timbis och Candidasa. Vädret är mycket pålitligt så här års och vi flyger varje dag. Det finns bra service på plats.
Flygningen består av hang och termodynamiska hang. Ett av ställena erbjuder fin termik på eftermiddagarna. Start och landningsplatser är stora.
Bra inför resan förutom flygutrustning. Vaccinera er, ta med radio, vario, uv säck, solkräm, kängor, försäkringsdokument, pass, licens
Allt på Bali är billigt. Ta med minimalt med kläder. Klimatet är tropiskt och saknar ni något köper ni det där för småpengar.
För er som inte varit på Bali tidigare, kan vi meddela er att ni kommer att få en annorlunda upplevelse på många sätt och mina förhoppningar är att bjuda er på en extra ordinär resa med flygning.
Flygtiden är ofta på 2-6 timmar om dagen. Så räkna med mycket tid i luften.
De flesta nätterna av boendet bokar vi på plats

Övrig tid kan du passa på att upptäcka mer av Bali som är en exotisk plats. Här finns bra surf och dykning.

Datum Utresa 2019-04-01. Hemresa 2019-04-15
Flygtyp Termik, Berg och Hang
Licenskrav Från Student Hang
Du kan självklart uppgradera din licens under resan. Vi ger 1000 kr i rabatt på samtliga behörigheter i samband med din resa
Boende Boendet är mycket bra med alla bekvämligheter.
Pris 13 900 SEK
I priset ingår:
– Instruktörer
– Guidning till startplatser
– Resan till Indonesien och Bali ombesörjer du på egen hand. Det finns en rad olika flygbolag som krigar med låga priser.
Boka gör du enkelt genom att följa länken

I priset ingår inte:
– Din Flygbiljett
– Hyrbil eller boende som delas mellan deltagarna. Räkna med ca 3-4000kr för boende och hyrbil för hela perioden. Flygbiljett 5-8.000kr.

Övriga krav Kommunikationsradio – för din egen säkerhet. Vill du köpa en radio, kontaktar du oss i god tid innan. Bra starttekniker är en självklarhet.Glöm inte variometern med fräscha batterier. Det viktigt att du har full koll på dina försäkringar innan avresa.