Namibia – upplev Afrika under en skärm!

Att åka till Namibia innebär äventyr och vidunderlig skärmflygning. Namibia är dubbelt så stort som Sverige och har ca 2 miljoner innevånare, med mat och vin i världsklass. Namibia är ett av Lonley Planets favoritländer med en alldeles speciell natur. Här blir vi hämtade på flygplatsen av vår guide Alex med team i jeepar och sen bär det iväg för att se och uppleva nya flygområden. Platsen har gigantiska sanddyner längs med havet och även i inlandet. Här är världens högsta sanddyner. En del dryga 300m. Flygningen passar i princip alla kategorier, men vi ser gärna att du som ska med har bra startteknik och minst Student med Hangbehörighet. Flygningen på kusthangen här är laminära och flygningen i inlandet är termikflygning. Vi bor fint nära flygningen i Swakopmund vid kusten. Vi reser med maximalt 12 personer på denna exklusiva resa. Flygbiljetterna har bra priser om man bokar i tid. Vill du ha hjälp med det finns vi ett samtal bort. Vi möts upp på flygplatsen i Namibia och du glöm inte solhatten en sån där som Dr. Livingstone i presume..

Datum Utresa 2018-03-04. Hemresa 2017-03-14
Flygtyp Termik och Hang
Licenskrav Student Hang.
Du kan självklart uppgradera din licens under resan. Vi ger 1000 kr i rabatt på samtliga behörigheter i samband med din resa
Boende Boendet är mycket bra med alla bekvämligheter. Inkl. rejäl frukost.
Pris 23000 SEK
I priset ingår:
– Instruktörer
– Lokal guide
– Svensk Instruktör
– Boende del i dubbelrum
– Alla transporter i Namibia
Boka gör du enkelt genom att följa länken
Betalning av resan sker tidigast 60 Dgr innan avresa.

I priset ingår Inte:

Flygbiljett
Singelrum tillkommer 2500kr

Övriga krav Kommunikationsradio – för din egen säkerhet. Vill du köpa en radio, kontaktar du oss i god tid innan. Bra starttekniker är en självklarhet. Glöm inte variometern med fräscha batterier. Det viktigt att du har full koll på dina försäkringar innan avresa. Behöver Visum för din resa? Kontrollera så att du är vaccinerad. Länkarna nedan hjälper dig.

Reseinformation Namibia

Namibiska ambassaden Stockholm

Lämna uppgifter till UD om din vistels

Bra information om Namibia