Våra destinationer erbjuder både fin flygning och god runt-omkring-service. 

Kompetent resguide
Skyadventures resor har som mål att alltid vara säkra och roliga sedan start 1988!
Våra resor är avsedda för Svenska Skärmflygförbundets medlemmar.
Vårt mål sedan start är plocka fram de små unika guldkornen och med vår gedigna kunskap erbjuda en säker rolig flygupplevelse.
I vanlig ordning ska transporter vara korta och boendet mycket bra. Våra prioriteringar kan låta högt ställda men det är så vi själv skulle vilja ha det på en resa.
Du som resenär själv tar dig till destinationen. Det rådande priskriget i flygbranschen gagnar dig som medresenär och du hittar ofta billiga flygbiljetter. Vi tar hand om dig resten av vistelsen.
Under veckan bistår våra svenska instruktörer med sin kompetens och ser till att din flygning bli behaglig och säker.

Mångårig erfarenhet
Vi har arrangerat skärmflyg med guidning sedan 1988 och har ett bra program. Vi har stor kunskap om de områden vi flyger i. Det gör att ni lugnt kan njuta av er flygvecka/veckor med oss. Våra destinationer är strategiskt placerade efter hur vädret är över vår jord. Vi åker alltid med minst 2 instruktörer. Vi finns alltid på start och landning för er trygghet.

Olika ställen – olika flygning
Varje destination har sina olika fördelar. Ni som piloter har alltid ett nytt spännande resmål tillsammans med oss, där ni kan utvecklas ännu mer! Våra olika destinationer är valda med stor omsorg med prioritet på grymt bra flygning, korta transporter, bra boende och hög säkerhet. Dv.s sådant som vi vet att våra gäster prioriterar.
Det är tryggt roligt och bekvämt  med Sky Adventures. Vår överskuggande målsättning är att du ska få en bekymmers fri semester med maximalt antal timmar i skärmen!
Skyadventuresi har Sveriges största utbud på resor 2017 till våra väl valda  7 olika destinationer: Sverige; Sälen och Northern Light, Indonesien; Bali, Sydafrika; Wilderness, Namibia; Windhoek, Spanien; Alicante, Grekland, Lekas

Mål & Säkerhet
Vårt mål är inte att vara störst på området om det nu än blivit så, däremot bäst och där kvalitet och säkerhet är avgörande.
Vårt ledord är säkra och roliga skärmflygresor. Våra ständigt återkommande gäster är vårt bästa betyg.

Försäkrad
Reser du med oss så är du trygg! Skyadventures har resegaranti ställd kammarkollegiet. Skulle resan bli inställd eller avbruten så skyddar resegarantilagen dig mot eventuella ekonomiska förluster.

Välkommen till Skyadventures. Säkra Roliga Resor sedan 1988