Våra destinationer erbjuder både fin flygning och god runt-omkring-service. 

Kompetent resguide
Skyadventures resor har som mål att alltid vara säkra och roliga.
Vi har under drygt 20 år arrangerat skärmflyg med glidning överallt på jorden. Våra resor är avsedda för SSFF medlemmar.
Vi har hitta våra egna smultronställen som uppfyller de krav vi tycker är viktiga för att skärmflyga där du står i fokus för att få ut så mycket som möjligt av din resa på ett säkert bekvämt sätt.
Du som resenär själv tar dig till destinationen. Det rådande priskriget i flygbranschen gagnar dig som medresenär och har du tur slippar du undan med några hundralappar i flygkostnad. Vi tar hand om dig resten av vistelsen.
Under veckan bistår våra svenska instruktörer med sin kompetens och ser till att din flygning bli behaglig och säker.
Vi arrangerar inga sk. paketresor och behöver inte Kammarkollegiets resegaranti. Mer information finns på kammarkollegiet.se 

Mångårig erfarenhet
Vi har arrangerat skärmflyg med guidning sedan 1993 och har ett bra program. Vi har stor kunskap om de områden vi flyger i. Det gör att ni lugnt kan njuta av er flygvecka/veckor med oss. Våra destinationer är strategiskt placerade efter hur vädret är över vår jord. Vi åker alltid med minst 2 instruktörer. Vi finns alltid på start och landning för er trygghet.

Olika ställen – olika flygning
Varje destination har sina olika fördelar. Ni som piloter har alltid ett nytt spännande resmål tillsammans med oss, där ni kan utvecklas ännu mer! Våra olika destinationer är valda med stor omsorg med prioritet på grymt bra flygning, korta transporter, bra boende och hög säkerhet. Dv.s sådant som vi vet att våra gäster prioriterar.
Det är tryggt roligt och bekvämt  med Sky Adventures. Vår överskuggande målsättning är att du ska få en bekymmers fri semester med maximalt antal timmar i skärmen!

Mål & Säkerhet
Vårt mål är inte att vara störst på området, däremot bäst och där kvalitet och säkerhet är avgörande.
Vårt ledord är säkra och roliga skärmflygresor. Våra ständigt återkommande gäster är vårt bästa betyg.

Försäkrad
Reser du med oss så är du trygg! Skyadventures sammarbetar med kammarkollegiet och skulle resan bli inställd eller avbruten så skyddar resegarantilagen dig mot eventuella ekonomiska förluster.